Transformativni program 'Ljubav'

 

Bez teorije. Energetski isceljujemo, “popunjavamo praznine” i vaš energetski potpis ispunjavamo osećanjima i energijom bezuslovne ljubavi majke, oca, zatim bezuslovnom ljubavi prema sebi i bezuslovnom partnerskom ljubavlju.

Duboko transformativni individualni program koji se odvija kroz četiri sesije.

Ovo je program koji menja vaš pogled na svet i to kako se osećate u njemu (da li ga doživljavate kao prijateljsko i podržavajuće mesto ili ne), kako doživljavate i šta osećate prema sebi, isceljuje i menja vaš osnos sa roditeljima, decom, partnerima.

Isceljuje unutrašnje dete, osećanja neželjenosti, zanemarenosti, neadekvatnosti, osećaj da niste dovoljno dobri, vredni… Isceljuje našu potrebu sa ispunjavamo tuđa očekivanja, oslobađa nas očekivanja koja imamo prema drugima...

Stalno vam govore i čitate kako treba bezuslovno voleti sebe. Ali kako to da uradite kada niste imali iskustvo da ste bezuslovno voljeni. Vaši roditelji i partneri vam to nisu mogli pružiti, pošto ni oni nisu imali to iskustvo. Ni vi ne možete pružiti drugima ono što nemate, niste iskusili.

(Za one koji žele – postojii i još jedna sesija tokom koje se bavimo Božijom bezuslovnom ljubavlju, kao i našim osećanjima besa prema njemu, da smo kažnjeni, da ne dobijamo ono što smo zaslužili….)

Za informacije i zakazivanje javite sa na

balansva@gmail.com ili  FB stranicu